Om föreningen

Föreningen Värdighet ekonomisk förening är en intresseförening av och för psykiatrins, socialvårdens och kriminalvårdens patienter, brukare och klienter som för en revolutionär politisk kamp för våra mänskliga och sociala rättigheter. Vem som helst som vill stödja och verka för ett värdigt samhälle där även socialt och psykiskt utsatta får komma till sin rätt kan bli medlem. Bli medlem genom formuläret längst ned på denna sida! Föreningens stadgar hittar du på denna sida!

Enligt stadgarna skall även föreningen vara ett arbetsintegrerande socialt företag. Föreningen verkar utan vinstsyfte.

Medlemskap

Aktiv medlem betalar 10 kronor eller mer per månad i serviceavgift som betalas med autogiro. Den som inte har råd att betala avgiften kan få betalningsbefrielse.

Du blir medlem genom att fylla i nedanstående formulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress: (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)